La neu ha estat la protagnista de la primera jornada del cap de setmana de portes obertes del parc d’animals de Naturlàndia. Dissabte i diumenge es permetrà accedir gratuïtament a aquest nou espai amb la voluntat de fer-lo conèixer.

Malgrat cap a mig matí ha parat de nevar a la cota 2.000, a on es troben les instal·lacions del nou parc d’animals, la neu ha fet que molts possibles visitants s’ho replantegessin.

Pel que fa a aquesta primera setmana d’activitat, el director del parc, Miquel Naudí, ha explicat que ‘des de la inauguració hem tingut gent com ara diferents grups d’escolars o particulars i la gent està contenta’. ‘Avui, tot i el temps que fa, ja tenim els primers clients’, ha afegit.

Segons ha explicat Naudí, la nevada no afectarà negativament als animals perquè els darrers en arribar ja han passat un mes per tal d’adaptar-se al seu nou hàbitat. En aquesta primera setmana tampoc han detectat cap canvi en la conducta dels animals, i Naudí ha assenyalat que els animals s’estan adaptant correctament al seu nou medi: ‘s’han acostumat a veure gent i segurament hi havia més soroll quan estàvem fent les obres que no ara quan ve el públic’, ha afegit.

Pel que la a la directora comercial de Naturlàndia, Vicky Grau, ha reconegut que el mal temps els ha fet la guitza tot i que ha destacat que a les deu ja tenien els primers visitants, ‘ i això és bona senyal’.

‘Segurament si el temps ens hagués acompanyat haguéssim complert uns números molt bons, ara falta esperar que passi el dia i veure com va el temps’.

Sobre la possibilitat de programar un altre cap de setmana de portes obertes on les condicions meteorològiques fossin més òptimes, Grau ha explicat que un cop tanquin aquestes dues jornades avaluaran aquesta possibilitat, malgrat de moment no han valorat aquesta opció.

Per a demà les previsions meteorològiques no són gaire optimistes tal i com ha reconegut Grau, però la directora comercial s’ha emplaçat a la setmana vinent, amb la coincidència del mundial de trial que es celebrarà a la parròquia per ‘tenir una bona afluència de gent i també que arrel d’això el boca a orella funcioni i que la gent vegi com ha canviat el parc i que s’animi a pujar de cara a l’estiu’.

El parc d’animals de Naturlàndia disposa de tres exemplars d’ós bru, dos exemplars de llop i una zona d’herbívors habitada per una desena de daines, cérvols comuns i cérvols sika.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada