La neu obliga a suspendre 12 línies de transport escolar a l’Alt Urgell

La nevada que, des de primera hora d’aquest matí, afecta la part nord de l’Alt Urgell ha obligat el Consell Comarcal a suspendre 12 de les 18 línies de transport escolar de què disposa la comarca. És per aquest motiu que 268 alumnes de diversos pobles no han pogut desplaçar-se fins a la seva escola a la Seu d’Urgell. Les altres sis línies, corresponents a la part sud de la comarca, han operat amb total normalitat i, ara per ara, no es preveu que hagin de fer el viatge retorn abans de l’hora habitual.

Les línies suspeses aquest matí han estat les que tenen el seu origen a les poblacions d’Argestues (21 alumnes), Bescaran (6), Vall de casanoves (2), Calbinyà (30), Castellbò (54), Civís (26), Estamariu (9), Lles (72), Prullans (15), Toloriu (5), Tuixent (14) i Vilanova de Banat (14).

Aquesta ha estat la segona afectació de la neu en el transport escolar aquesta setmana a l’Alt Urgell, després que dimarts passat s’haguessin de suspendre parcialment dues línies, amb 53 alumnes afectats, i que la resta de línies avancessin a migdia el viatge de retorn.

 

TOTES LES NOTÍCIES