Els vidres de les finestres s’embruten fàcilment, sobretot els de les que s’obren sovint ja que hi deixem les nostres empremtes marcades.

Per netejar-les utilitzem productes eixugavidres o solucions casolanes, però no sempre aconseguim resultats duradors, per això us donem alguns consells.

El primer que s’ha de netejar són els marcs de les finestres, perquè si els deixeu per al final podríeu tacar els vidres. En el cas que els marcs siguin d’alumini els haureu de netejar amb una barreja d’aigua calenta i sabó, i si són de fusta és recomanable utilitzar un drap mullat en llet desnatada i aigua freda, si la fusta està envernissada utilitzeu un drap suau mullat en te fred.

Un cop els marcs estiguin ben nets, podeu utilitzar productes eixugavidres o preparar una solució casolana per netejar els vidres. Per exemple, podeu barrejar en un cubell aigua tèbia amb amoníac, o amb vinagre.

Per aconseguir uns millors resultats us convindria utilitzar un cubell per netejar i un altre només amb aigua per esbandir el drap, però en aquest segon haureu canviar sovint l’aigua perquè sempre estigui neta.

Els vidres ja nets els podeu eixugar amb paper de diari o amb un drap suau que no ratlli.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada