Hi ha molt pocs motius pels quals una empresa no necessiti tenir la seva representació per mitjà d’una web a internet. Podríem afirmar fins i tot que tret que aquesta companyia sigui mig il·legal, no hi ha cap motiu pel qual no tenir una pàgina web.

El que sí que hi ha, són moltes excuses per no tenir-la.

La manca de temps o la mandra, la manca de diners o la dedicació que necessita són algunes d’aquestes excuses per les quals molts empresaris i empresàries descarten la idea d’aparèixer a internet.No obstant això existeixen companyies que intenten que aquestes excuses quedin desarmades. Entre les plantilles per crear la pròpia web trobem un assortiment d’empreses que faciliten aquesta tasca.

Ara hem de sumar a Movistar que des de dilluns ofereix la possibilitat als negocis i autònoms que ho desitgin crear i posar en marxa les pàgines web dels seus negocis. I no només això, l’oferta de la firma espanyola, permet crear un e-commerce així com posicionar-se de forma beneficiosa en els cercadors.

El preu base és de 5 euros al mes encara que ascendeix fins als 15 si el client vol que sigui un expert qui crea i manté la web, els 30 si el client desitja tenir una botiga online i 20 si vol aparèixer destacat.

En resum, ja no hi ha excusa per no tenir la versió d’un negoci a la xarxa.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció