universitat-estiu-1La Universitat d’Estiu d’Andorra enceta demà la 31a edició, dedicada a les arts el segle XXI, per tal d’examinar-ne els camins i els reptes. Entre els llenguatges que s’hi tractaran hi ha la dansa, la música, el cinema, etc., però també es parlarà de l’art protesta i les polítiques culturals amb una convicció ben ferma: que en la ‘inutilitat’ de l’art hi ha la mesura del progrés intel·lectual.

Fins al 4 de setembre la Universitat d’Estiu d’Andorra portarà ponents d’alt nivell per tal de reivindicar la necessitat d’apostar per la creació artística. Serà a través d’una revisió acadèmica i antropològica, però també des del vessant més irracional dels sentiments que desperta la contemplació de diverses obres artístiques.

El teatre, les polítiques socioculturals, l’art jove, la literatura i el cinema, la dansa i la música, la creació artística i l’educació són alguns dels temes de les ponències previstes. Les conferències tindran traducció simultània al català, el castellà i el francès i l’assistència serà gratuïta. Fins dijous, doncs, el centre de congressos es transformarà en un centre de pensament a l’entorn del fenomen artístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada