La música de Queen ressona als carrers de la capital pel cicle Ritmes

La música a gust de tothom ha amenitzat la tarda d’aquest dimarts als carrers principals d’Andorra la Vella. Primer amb un espectacle que ha agradat particularment als més petits i, tot seguit, el record a un dels grups més famosos de la història del rock amb la banda tribut Bohemian Rapsody.

El dia ha començat tapat, però el sol ha acabat sortint a temps per a l’actuació de Pentina el gat. Melodies animades i coreografies enginyoses que han animat tothom a ballar al ritme de la música.

I quan l’espectacle infantil ha acabat, la música s’ha traslladat a la falda de l’antiga caserna de bombers, on un noi vestit amb una caçadora groga difícil de confondre i el bigoti molt característic de Freddie Mercury ha arrencat més d’una ballaruga. Són Bohemian Rhapsody, grup tribut a Queen. Cançons que ja canta més d’una generació, gràcies en part a la pel·lícula que mostrava la vida del cantant i de la banda i que va esdevenir un dels films més taquillers de l’any passat.

Les actuacions, emmarcades en el cicle Ritmes, capital musical, han estat una excusa per viatjar al passat o simplement per passejar taral·lejant alguna de les moltes cançons memorables del grup britànic.