talentejantLa  quarta edició del concurs Talentejant per a promoure la creativitat dels joves del país ja té obert el període d’inscripcions. El concurs, organitzat pel Departament de Joventut d’Escaldes-Engordany, s’adreça a joves, companyies i associacions que vulguin presentar les seves creacions. Aquestes poden ser en categoria instrumental o cançó, dansa en qualsevol de les seves modalitats o representació escènica, on s’inclouen obres de teatre, monòlegs, mímica, màgia i malabarismes. Les obres han de tenir una durada d’entre 5 i 10 minuts. La mostra tindrà lloc el 3 de desembre a la sala Prat del Roure. L’organització espera que el nombre d’inscrits arribi a la vintena, com en l’edició passada.

Fins el 10 de novembre els joves creadors del país podran presentar les seves obres a la quarta edició de Talentejant, la mostra de creadors que aglutina obres d’arts escèniques i musicals. La representació de les obres seleccionades per un jurat format per professionals del món de la cultura tindrà lloc el dissabte 3 de desembre a la Sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

La mostra és oberta a creacions de joves d’entre 12 i 30 anys, repartits en dues categories, fins als 17 anys i a partir dels 18. A la presentació d’aquesta quarta edició del Talentejant han assistit el cap de l’Àrea de Joventut, Miquel Milla; la consellera de Joventut, Laura Lavado, i les presidentes entrant i sortint de Carisma, Elena Leach i Halina Berthelsen, respectivament.

Carisma és l’entitat que aporta els premis en aquesta gala. Els guardons consisteixen en premis en metàl·lic de 75 euros per als menors d’edat i de 150 euros per cada disciplina per als majors d’edat. Des de l’entitat, s’ha valorat l’organització de l’esdeveniment com una oportunitat per promoure la formació i explorar el talent dels joves del país. Una vegada estudiades les propostes per part del jurat, se celebrarà una sessió informativa amb els participants el 18 de novembre. El càsting que servirà per seleccionar les obres se celebrarà el 26 de novembre. Des de l’organització, s’espera que el nombre d’inscrits arribi als assolits en l’edició passada, que van ser prop d’una vintena.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada