La model russa Dasha Kapustina protagonitzarà la campanya de promoció de cometoandorra.ru

La model russa Dasha Kapustina protagonitzarà una iniciativa privada d’empresaris andorrans que volen apostar per un producte d’alt valor adquisitiu destinat al mercat rus.

L’empresària andorrana Stephanie Steinbrecht-Aleix ha confirmat que portarà a Andorra a Dasha Kapustina, model russa i actual parella del pilot Fernando Alonso la setmana que ve al Principat.

La producció d’aquest especial de moda i lifestyle tindrà lloc del 9 al 11 de gener en diferents localitzacions del país i la model russa serà la imatge de les empreses nacionals i les seves marques.

S’han escollit aquestes dates perquè la setmana següent, la model té previst desplaçar-se a Madona di Campiglio per assistir amb Fernando Alonso a la Ferrari & Ducati Press Ski Meeting 2013, cita internacional de Fórmula 1 i de moto GP que reuneix als pilots i equips de les escuderies Ferrari i Ducati així com a periodistes d’arreu del món.

Una producció 100% andorrana

“Volem que tots els profesionals responsables d’aquest projecte siguin nacionals. La producció audiovisual anirà a càrrec d’Alca Films i els estilismes de la Dasha seran confeccionats i preparats conjuntament amb els empresaris a fi d’extreure la millor imatge de cada negoci.” ha declarat l’empresària andorrana.

Acord amb les empreses col·laboradores

“El què oferim als empresaris és un pack de serveis de comunicació utilitzant una prescriptora VIP, que ara mateix reuneix el perfil ideal per atreure consumidors d’experiències premium a Andorra.

Les empreses que vulguin sumar-se a aquesta iniciativa, apareixeran en tots els crèdits a premsa internacional: gràfica, online i televisió, a la web cometoandorra.ru, xarxes socials de la model i les pròpies dels empresaris que podran fer-ne ús en el interior dels seus negocis.”

El cost per participar en aquesta iniciativa correspon a una campanya anual de 500€ al mes i les empreses interessades ja poden contactar a través de ssteinbrecht@comunica.ad

” Crec que si unim esforços, entre tots podem aconseguir una gran repercussió mediàtica per al nostre país sense parlar de milions. Aposto per Andorra i m’agradaria que els empresaris andorrans es suméssin en aquest projecte.”

Foto: Dasha i Fernando a la Gala 2012 de FIA 05Des2012 ©Tolga Bozoglu

 

TOTES LES NOTÍCIES