drones

Tota empresa tecnològica que es preï ha d’estar present en alguns mercats sense que siguin directament espais relacionats amb la seva principal producció. Aquests són sens dubte Internet, el sector de la telefonia mòbil, més recentment el de les wearables i el dels drones.

Encara que resulti estrany moltes són les firmes que estan experimentant amb la tecnologia dels avions no tripulats.

Aquests dies hem conegut que una de les grans empreses de l’àmbit de les NNTT també està indagant en aquest terreny. Facebook prepara una flota de drones alimentats mitjançant energia solar, que podria ajudar a la xarxa social de Mark Zuckerberg ha arribar fins als racons on encara no hi ha connexió a internet. Segons informa el diari The New York Times el projecte es diu com l’ocell de la mitologia Aquila.

Els drones, especula el rotatiu, podrien mantenir-se en l’aire durant 3 mesos a una alçada de 18.000 metres d’altura i donar connexió a la xarxa a milions de persones que encara no tenen accés a internet. Òbviament el que persegueix la xarxa social és que els 5.000 milions de persones que no tenen Facebook s’uneixin a la plataforma online. A més, afirma The New York Times, els drones podrien tenir la mida d’un Boeing 767 i el pes d’un cotxe de mides reduïdes.

Es tracta d’altra banda d’un pla encara no definit que donarà molts anys de treball a Facebook.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada