El nombre total d’assalariats del mes d’agost és de 35.254 persones, amb una variació nul·la respecte al mateix mes de l’any anterior, en què hi va haver 35.251. La mitjana d’assalariats d’acord amb les dades dels últims 12 mesos, és de 35.648, amb variacions negatives del -2,1% respecte les dades dels últims 12 mesos del període anterior.

El sector de la construcció manté una acusada variació a la baixa del -10,6% al mes d’agost del 2013 respecte al mateix mes de l’any anterior. També cal assenyalar la variació anual negativa dels sectors: “Llars que ocupen personal domèst ic”, amb el -7,0%; “Producció i distribució d’energia elèctrica, gas i aigua”, amb el -2,1%; “Venda i reparació de vehicles de motor” i “Comerç a l’engròs i intermediaris del comerç”, amb el -1,8%.

En canvi, presenten augments significatius del nombre d’assalariats els sectors: “Activitats immobiliàries i serveis empresarials”, amb +6,0%; “Altres activitats socials i serveis personals”, amb +7,1%; i “Agricultura”, amb un +23,2%..

El salari mitjà total del mes d’agost és de 1.904,01 euros. La variació respecte al mateix mes de l’any anterior és negativa amb un -1,7%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada