El comú de Sant Julià de Lòria continua destinant diners al projecte del ràftingÉs una qüestió que preocupa la minoria, que va preguntar a la sessió del consell de comú perun pagament de 31.000 euros a l’empresa KPMG destinat a aquesta finalitat i a la tirolina. A més, el comú està pagant el lloguer d’uns locals sense úsreservats per al ràfting i Naturlàndia.

Segons ha informat RTVA, la minoria laurediana ha alertat que s’estan fent pagaments continuats i de valorimportant a l’empresa KPMGsense que es vegin materialitzats en res.

En el consell de comú d’aquest dilluns ha preguntat per 31.000 euros destinats a estudiar la viabilitat del projecte del ràfting i de la tirolina. El conseller de la minoria d’UL, Joan Albert Farré, assegura que la seva obligació “és conèixer quins treballs s’estan fent i el seu abast”, ja que saben “que els treballs d’aquesta empresa estan costant molts diners a la parròquia”. En aquest sentit, ha tornat a denunciar la manca d’informació per part de la majoria.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria també ha justificat el lloguer d’uns locals reservatsper al ràfting i Naturlàndia. Com que no tenen cap ús, a petició de la minoriaJosep Miquel Vila, ha dit que engegaran converses amb els propietaris per a evitar pagar la quotamensual.

A la sessió de comú també ha pres possessió del càrrec la nova interventora, MontserratNeras. Joan Albert Farré ha criticat que no se’ls informés del canvi, ja que es tracta d’unafigura cabdal de la corporació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada