La ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, ha declarat que ‘no hem de tancar els ulls a una realitat de societat que és molt gran’, en relació a la proposició de llei presentada pels socialdemòcrates de despenalització de l’avortament sota tres supòsits. La cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, ha dit desconèixer el text que ha presentat el PS, però que ‘si és el mateix que havíem treballat quan jo era al PS hi estic d’acord’.

Rodríguez ha dit que el de l’avortament ‘és un tema important i que tots els ministres de Salut han estat sensibles a aquesta problemàtica’. Ha afegit que cada any és coneixedora de les xifres de dones que avorten fora d’Andorra ja que ‘m’envien les estadístiques’ i que davant l’evidència que ‘es fa fora el que no es pot fer aquí’ ella es mostra ‘sensible’. La ministra s’ha mostrat receptiva a la qüestió dient que ‘vull saber en quines condicions es fa i no tancar els ulls a una realitat de societat que és molt gran’.

Per la seva banda, la cònsol major de al capital, Rosa Ferrer, ha explicat que desconeix el text presentat pel PS, però que si es planteja l’avortament en els mateixos termes que quan ella formava part del partit ‘hi estic d’acord’. Ferrer ha assegurat que en aquell cas ‘el text que s’havia teballat tenia molt en compte el redactat de la Constitució’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada