La millora de la xarxa d’aigua potable a Hort de Godí causarà talls nocturns del subministrament

El carrer Hort de Godí. Foto: Comú d'Encamp
El carrer Hort de Godí. Foto: Comú d’Encamp

El Comú d’Encamp farà dos talls del subministrament de l’aigua potable durant la nit per a poder realitzar els treballs de millora de la xarxa d’aigua i incrementar-ne la pressió a una part dels habitatges del carrer Hort de Godí.

Els treballs consistiran principalment en la instal·lació d’una nova maquinària i costaran un total de 14.358,92 euros, d’acord amb el concurs realitzat.

Els treballs es realitzaran en horari nocturn per afectar el menys possible als veïns de la zona, que han estat informats a través de cartells a les portes dels edificis, una crida i informació als canals de comunicació del Comú.

Els habitatges afectats pel tall del subministrament de l’aigua són els dels carrers del Doro, Torrent de l’Avià i Hort de Godí. El tall del subministrament de l’aigua serà des d’avui dimecres dia 3 de març de les 22 h de la nit fins a les 6:00 h de la matinada i demà dijous 4 de març des de les 22 h fins a les 6:00 h de la matinada del divendres.

El conseller d’Infraestructures i Manteniment, Xavier Fernàndez ha explicat que “amb aquesta inversió es resol la problemàtica de manca de pressió de la xarxa d’aigua potable d’alguns habitatges de la zona més elevada del carrer Hort de Godí i es dona solució a aquesta petició realitzada pels veïns”.

Comparteix

TOTES LES NOTÍCIES