El Consell de Ministres ha adjudicat els treballs de reposició de la vorada als dos costats de la carretera general 2 al vial d’Encamp. L’empresa adjudicatària dels treballs ha estat COPSA, que executarà els treballs per un import total de 66.919 euros. L’actual vorada de ciment és troba molt malmesa després de la temporada d’hivern.

El projecte preveu l’enderroc de la vorada existents i substitució d’aquesta per una de granit, inclosa l’evacuació d’aigües cap a la xarxa de pluvials. Les obres tindran un termini màxim d’execució de cinc setmanes.

De fet, el ministeri d’Ordenament del Territori havia obert el concurs per la modalitat d’urgència, ja que les peces de granit necessàries no es troben en estoc als distribuïdors de materials de construcció del país i s’han d’encarregar a l’exterior.

La voluntat del ministeri era reduir al màxim el termini d’execució dels treballs per no fer-la coincidir amb l’arribada de la temporada d’hivern, com així es preveu amb l’adjudicació realitzada aquest dimecres per part del Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada