Demà, divendres, serà l’últim dia d’activitats d’estiu a la Massana, ja que dilluns comença el curs escolar. “El balanç és molt positiu, tant pel que fa al nivell d’inscripcions com pel que fa a la qualitat del servei, ja que el més important és que els nens s’ho passin bé i que els pares tinguin la percepció que deixen els seus fills en bones mans”, assegura la consellera Natàlia Cusnir.

En total s’han realitzat 1.187 setmanes d’activitats, corresponents a 356 infants inscrits, és a dir, una mitjana d’inscripció de tres setmanes per infant. L’augment del nombre d’inscrits respecte l’estiu passat ha estat del 17%.

Pel que fa als Esports d’estiu, durant els dos mesos han ofert propostes molt divertides però les que més han agradat han estat els jocs aquàtics, la sortida a la platja d’Ogern i les activitats a Vallnord.

Durant el juliol es van portar a terme les setmanes temàtiques de teatre musical, en substitució de les setmanes culturals de passades edicions. L’increment d’inscripcions ha estat del 20%. Més d’una vintena de nens per setmana ha seguit aquests tallers que van culminar amb la representació d’un musical.

Menys inscrits va haver-hi a la setmana temàtica de bmx. “Va anar molt bé perquè el monitor va poder treballar molt intensament amb els nou participants, que van fer molts progressos en aquesta disciplina”, assegura Cusnir.

Pel que fa a les colònies als Cortals de Sispony, han revalidat l’èxit de passades edicions, amb 26 inscrits. Van ser nou dies intensos de jocs, excursions i activitats en plena natura amb la mitologia com a fil conductor.

El departament d’educació, joventut i esports ja està pensant en noves activitats per l’estiu 2014, “perquè volem continuar ampliant encara més l’oferta de lleure a la Massana”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada