La Massana s’afegeix a la mobilitat sostenible

mobilitat sostenible

La Setmana de la Mobilitat Sostenible ha acabat avui amb diferents activitats a la Massana. Des del comú s’ha apostat per l’originalitat amb una desfilada víking, gràcies, entre altres, als Esbufecs de la Seu i als Castellers d’Andorra. Tot plegat ha estat una bona excusa per als grans, però sobretot perquè els petits agafessin el seu mitjà de transport preferit tot respectant el medi ambient.

 
Els Esbufecs de la Seu han desfilat pels carrers de la Massana amb la cuca, en aquest cas disfressada de vaixell víking per a l’ocasió, un vaixell molt ben escortat.Molts han utilitzat la bicicleta. Entre elles destacaven els models elèctrics del Pedaland, que ben aviat podrien instal·lar-se a la Massana.
 
Tot i l’ambient festiu i familiar, la jornada d’avui buscava sobretot reflexionar sobre les alternatives sostenibles en els mitjans de transport, dels quals el cotxe encara segueix sent el protagonista.D’aquesta original manera la Massana tancava les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible a Andorra.