La Massana reparteix 1.200 racions d’escudella

escudella massana 1

A la Massana, es repartiran fins a 1.200 racions d’aquest plat que, tot i ser tradicional, buscar innovar-se. A la parròquia s’ha cuinat amb la col·laboració de cuiners professionals buscant un caldo més lleuger i amb menys greixos.

La Massana torna a incorporar, un any més, la fórmula del cuiner professional. Són cinc olles que han començat a bullir a diversos temps, per tal d’assegurar que tant els començals que arribin a les tres de la tarda com els qui arriben a la una tinguin el plat al punt. A més el caldo es va preparar ahir a les cuines dels restaurants, per facilitar la feina a les prop de trenta persones que intervenen en la preparació de tots els ingredients i en el repartiment posterior de les 1.200 racions.

L’escudella i els encants han tingut lloc després de la tradicional missa de Sant Antoni, que ha reunit nombrosos ciutadans de la parròquia, així com les autoritats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada