En la sessió de Consell de Comú s’han aprovat diferents despeses de funcionament per al 2014, que s’han reduït respecte l’any anterior. De fet, la línia de treball del Comú de la Massana se centra en una reducció progressiva de la despesa, que repercuteix directament en l’augment de la inversió, que enguany serà d’1,7 milions d’euros enfront els 900.000 euros de l’exercici anterior.

La renegociació dels contractes de lloguer dels terrenys que acullen els aparcaments i parcs infantils ha permès rebaixar aquest capítol en un 5%. D’altra banda, el compromís de despesa amb l’empresa encarregada de la recollida selectiva d’escombraries s’ha pogut tancar amb un import de 165.000 euros, un 19% menys que l’any anterior, mentre que es mantenen les partides derivades de la recollida del cartró i dels residus.

Un altre capítol que també es manté és el que es destina a l’hora gratuïta als aparcaments verticals, ja que el Comú té la voluntat de continuar donant un servei al comerç de proximitat, facilitant les compres dels clients.

D’altra banda, avui s’ha aprovat la modificació de l’Ordinació d’inspecció i control de la tinença d’animals de companyia introduint la figura del gos d’assistència enlloc del gos pigall, un canvi realitzat per tots els comuns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada