Any rere any el Comú de la Massana ofereix un programa d’activitats de qualitat per cobrir el període de vacances escolars, amb el doble objectiu de garantir als pares el millor servei per als seus fills i d’aconseguir que els nens passin unes bones vacances.

En total seran nou setmanes, amb una mitjana d’unes 140 places setmanals i que estaran cobertes per quaranta-quatre monitors, a més dels ajudats i dels monitors per a nens amb dificultats especials.

“Continuem apostant per activitats molt lúdiques, a l’aire lliure, perquè entenem que en vacances escolars el principal és que els nens es diverteixin”, assegura la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, que ha afegit que “hem volgut canviar i ampliar l’oferta, perquè les activitats siguin encara més atractives”. Enguany continuen els Esports d’estiu, per a infants de 3 a 14 anys, que proposen escalada, acampades, jocs de pistes, jocs col•lectius, etc. La novetat està en les setmanes temàtiques. Hi haurà tres setmanes (de l’1 al 19 de juliol) dedicades al teatre musical: expressió corporal, coreografies, interpretació…una activitat ideal per als nens que els agradi les arts escèniques. I també hi haurà una setmana dedicada al bmx (del 22 al 26 de juliol) per als més esportius. “Hem de tenir en compte que la Massana és la bicicleta de muntanya i per això hem volgut fer una prova, a veure com responen els nens”, explica Cusnir.

L’altra gran novetat és l’ampliació de les colònies a dos torns. Fins ara les colònies als Cortals de Sispony anaven adreçades a infants de 6 a 11 anys. Però hi havia moltes demandes de nens que arribaven a aquesta edat i volien continuar amb l’activitat. Per això enguany s’ha obert un torn per a nens de 12 a 14 anys. El primer torn, per als nens més petits, serà del 20 al 28 de juliol, mentre que el nou grup anirà de colònies del 6 al 14 de juliol.

El preu de totes les activitats s’ha mantingut. “Agraïm l’esforç dels proveïdors, que ens permeten mantenir tarifes. El Comú continua

cobrint de nou el 60% del cost de les activitats i, a més, qui no pugui fer front al cost, pot demanar l’exempció a l’Àrea Social”..Així ho explica la consellera, que assegura que “a la Massana, cap nen no es quedarà sense activitats per motius econòmics”.

Dilluns comencen les inscripcions per a totes les activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada