El 19 de setembre s’obriran les inscripcions per les activitats esportives que ha programat el comú de la Massana per aquest curs escolar.

L’oferta massanenca es va readaptant cada any a les necessitats i gustos dels usuaris. Enguany, però, es mantenen totes les activitats dels curs passat ja que van tenir molt bona acceptació. “En aquests moments hem trobat un bon equilibri entre la demanda i l’oferta tot i que estem oberts a qualsevol suggeriment”, assegura la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir.

Un dels exemples n’és el tennis taula, que es va introduir el curs passat i que va tenir tant èxit que s’han ampliat horaris. Els entrenaments es fan a la sala de la Closeta i van a càrrec del Club Tennis Taula Valls del Nord. També repeteix els patins en línia, que ja porta dues temporades en funcionament i que ofereix la possibilitat de millorar la tècnica i agafar una bona base de patinatge. També s’obriran de nou les inscripcions pel karate, a càrrec del Club Jion, i el ballet i el jazz, amb Liquid Dansa.

L’oferta es completa amb l’escola de natació, que és l’activitat estrella, amb més d’un centenar d’inscrits per curs. Les característiques de la piscina de l’escola Andorrana permeten oferir classes des d’aquanadons fins al nivell blau i a partir d’aquí es pot continuar al Centre Esportiu d’Ordino.

D’altra banda, l’Esbart Dansaire Valls del Nord està obert a tothom que tingui ganes de dansar els balls més tradicionals.

Els infants i joves de la Massana també tenen a la seva disposició altres esports que ofereixen entitats de la parròquia com l’Esquí Club Arinsal Pal, el Club Heura de gimnàstica rítmica i el Futbol Sala la Massana.

“Intentem treballar conjuntament amb diferents entitats esportives per oferir el ventall més ampli possible d’activitats i al mateix temps contribuir a potenciar les associacions de la parròquia”, afirma Cusnir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada