La Massana obre la segona convocatòria per sol·licitar habitatges socials a Ribasol Ski Park

El Comú de la Massana ha obert el termini d’una segona convocatòria per a la presentació de les sol·licituds d’adjudicació d’habitatges assequibles per a joves a Arinsal, al complex de 30 pisos Ribasol Ski Park que s’està construint.

Tal i com publica el BOPA aquest dimecres, la segona convocatòria s’allargarà fins el proper 11 de desembre, i com la primera, va destinada a joves de fins a 35 anys que demostrin tenir uns ingressos bruts inferiors als 30.000 euros anuals, 36.000 euros en cas de ser una parella, 42.000 euros si es tracta d’una unitat familiar de tres persones, o 48.000 euros si són quatre membres.

El preu de compra s’ha estipulat en 1.804 euros per metre quadrat, i 10.800 euros pel pàrquing i traster. Tenint en compte que els pisos són d’uns 75 metres quadrats, el preu se situaria entorn als 146.100 euros. En la primera convocatòria, que es va obrir el mes de maig, només es va rebre una sol·licitud.

El conveni que es va signar l’any 2006, amb la societat promotora estableix que el Comú de la Massana anirà obrint convocatòries cada tres mesos fins a la finalització de les obres. Per tant, es preveu que en total s’obrin unes set o vuit convocatòries consecutives. Segons ha informat la corporació, durant la primera convocatòria es va registrar una demanda que compleix tots els requisits i una desena de persones que han sol·licitat el dossier per poder participar en el procés d’adjudicació.

L’objectiu és facilitar la compra d’un pis de primer habitatge per als joves. Per això, pel que fa a l’edat, es va estipular que l’edat màxima sigui de 35 anys. Els interessats podran formalitzar la sol·licitud a l’Àrea de Socials del Comú de la Massana.