A partir d’avui, tothom que vulgui pot presentar una candidatura per a l’Homenatge al Ciutadà. Els formularis es poden recollir al Servei de Tràmits del Comú o bé es poden imprimir directament a la pàgina web www.lamassana.ad. El termini de presentació de candidats es tancarà el 27 de maig, i el premi es lliurarà per la Festa del Roser, el 13 de juliol

Es tracta de la cinquena edició d’aquest premi. En les edicions anteriors es va premiar Dolors Ribes, per la seva implicació en la vida cultural i social de la parròquia, Josep Serra, per la seva contribució al món de l’esquí i al desenvolupament del turisme, Antoni Areny, pel manteniment de les tradicions populars, i Manel Rivas, per la seva tasca durant els aiguats.

“El premi pretén reconèixer la tasca de les persones, col·lectius, entitats, o associacions que han treballat o treballen de forma anònima i desinteressada per millorar el benestar a la parròquia”, ha explicat la consellera d’Atenció Social i Gent Gran, Pilar Gabriel. La consellera ha remarcat la vessant de “participació ciutadana” d’aquest projecte, ja que són els ciutadans els que proposen les candidatures a l’Homenatge a la Ciutadania. Recordem que també va haver-hi implicació ciutadana en l’elecció de l’escultura-guardó que reben els guanyadors de cada edició. A més, es col·locarà a la plaça de la Ciutadania una placa commemorativa amb el nom de la persona col·lectiu, entitat o associació escollida, que estarà al costat de les altres quatre.

Si es donés el cas que no es presentessin candidatures, es podran tenir en compte les presentades en edicions anteriors i que en el seu dia no van ser elegides. En cas que la convocatòria quedés deserta, la comissió que s’ha format per elegir l’homenatge serà l’encarregada de proposar una candidatura.

En les passades edicions es van presentar diverses propostes. La candidatura ha d’incloure el nom del candidat i l’argumentació dels motius pels quals es considera que aquesta persona pot ser mereixedora de la distinció. Cada candidatura ha d’estar avalada per un mínim de sis signatures.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada