voluntaris-massana2El comú de la Massana ha homenatjat aquesta tarda els voluntaris de la parròquia. Aprofitant la celebració del Dia internacional, s´ha dut a terme el lliurament de diplomes i del carnet de voluntari a una trentena de ciutadans que contribueixen, amb la seva tasca desinteressada, a millorar la vida a la parròquia.

Acompanyen padrins al metge o a l’hospital, hi queden per fer-los companyia, ofereixen ajuda psicològica a les famílies que la necessiten, classes gratuïtes, o col·laboren en les tasques de neteja i manteniment dels camins.

El comú de la Massana ha rendit avui homenatge als seus voluntaris, sense els quals la vida a la parròquia no seria ben bé igual. De fet, els voluntaris treballen estretament amb el comú i col·laboren per impulsar iniciatives que la corporació massanenca no podria oferir.

L’Antònia és una de les voluntàries més veteranes. Va començar a oferir clases gratuïtes de dansa el 2005 i no s’ha aturat des d’aleshores. Avui, amb les seves alumnes han estat protagonistes, amb l’espectacle de ball que han ofert després de la distribució de diplomes.

La Massana segueix comptant amb gent com l’Antònia, que dia a dia, aporten el seus coneixements i dedicació per arribar on no ho pot fer el comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada