La Massana Fogons tanca l’onzena edició amb bones valoracions

Els restauradors que han participat a l’onzena edició de la Massana Fogons consideren que s’ha aconseguit crear un producte de qualitat que atrau l’atenció dels clients. Així ho demostra el fet que hagin rebut moltes reserves expressament per provar els menús dissenyats per a les jornades de cuina de tardor.

Els que han tingut més èxit han estat els restaurants que habitualment ofereixen cuina tradicional, com la Borda de l’Avi, cal Silvino, l’Eulari i l’Hostal Palanques tot i que també ha tingut molt bona acollida la cuina creativa de l’Émo Hotel Palomé. Això sí, tots els restaurants estan convençuts que la Massana Fogons és una bona acció promocional per donar a conèixer el bon nivell de la cuina massanenca. També han pres part, a banda dels esmentats, la Torrada, el Molí dels Fanals, Abba Xalet Suites Hotel, l’Hort de Casa, Angelo, la Borda Secreta, Borda Raubert i Xalet Hotel Montané.

La Massana Fogons és una acció dinamitzadora que porten a terme el Comú de la Massana i els restauradors de la parròquia. En aquests moments ja s’està treballant en l’altra gran cita gastronòmica: lo Mandongo, que té lloc a l’hivern, coincidint amb l’època de la matança del porc.