La Massana Fogons s’allarga fins a finals d’abril

El Comú de la Massana i els restaurants de la parròquia han allargat enguany la campanya promocional de la gastronomia local, la Massana Fogons, que va donar el tret de sortida el 19 de gener i clourà el pròxim 22 d’abril. Enguany, les jornades tenen una durada de gairebé tres mesos, ja que la temporada de calçots permet allargar aquesta proposta fins la primavera.

Les jornades de cuina d’hivern ofereixen dues propostes molt diferenciades: lo Mandongo –centrada en la carn de porc- i el menú calçots.

Lo Mandongo es va tancar a principis de març amb un resultat molt bo, sobretot als restaurants més tradicionals. Durant dos mesos els restauradors han ofert uns menús que mostren les múltiples possibilitats de cuinar amb productes derivats del porc. Hi han participat catorze restaurants: Hostal Palanques, Abba Xalet Suites Hotel, Tequilando, la Torrada, la Pampa, 360º Eatery&Bar, Casa Eyre, el Racó dels Amics, la Borda de l’Avi, el Molí dels Fanals, la Borda Secreta, la Borda Raubert, el Rústic i el Coll de la Botella.

Tot i que lo Mandongo ja s’ha acabat, continua encara el menú Calçots, que l’any passat es va acabar al mes de març i, davant els bons resultats, enguany s’ha decidit mantenir fins a l’abril.

Els participants són: Émo-Hotel Palomé, Borda Eulari, Borda Casa Vella Palés, l’Hort de Casa, la Torrada, la Borda Secreta, Cal Silvino i el Coll de la Botella.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles felicita els restauradors pels bons resultats de la campanya i assegura que el departament continua treballant per introduir novetats en la promoció de la gastronomia local.