A una setmana pel tancament de les jornades gastronòmiques de cuina de tardor, la Massana Fogons, els restauradors participants asseguren que els menús proposats en aquesta edició estan tenint una bona acollida i esperen que durant els pròxims dies molts comensals s’animin a provar-lo.

Aquestes jornades dinamitzadores promogudes pel comú de la Massana estan assolint el principal objectiu: esdevenir una eina de promoció de la gastronomia de la parròquia, ja que molts dels clients arriben atrets per les jornades i, per tant, és una bona manera de donar-se a conèixer.

Justament, alguns dels participants asseguren que moltes de les reserves que han fet tenien com a objectiu específic provar el menú de la Massana Fogons i que molts clients repeteixen, després d’haver provat les propostes d’altres edicions.

En aquesta onzena edició hi prenen part  tretze restaurants de la Massana. Borda Eulari, la Torrada, Molí dels Fanals, Émo Hotel Palomé, Abba Xalet Suites Hotel, l’Hort de Casa, Angelo, Cal Silvino, Hostal Palanques, la Borda Secreta, la Borda de l’Avi, Borda Raubert i Xalet Hotel Montané. Els preus dels menús oscil·len entre els 24 i els 35 euros i tots inclouen un primer i un segon, amb diverses opcions, i unes postres o menús degustacions

La característica principal de les jornades és que els protagonistes són els productes de tardor: bolets, carbasses, moniatos, figues, pomes, magrana, trumfes… En el tríptic que inclou tots els menús s’han marcat tots aquests aliments de tardor per tal de donar a conèixer la riquesa i varietat de verdures i fruites d’aquesta època de l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada