MinideixalleriaA partir d’avui, no caldrà desplaçar-se a la deixalleria per dipositar petits objectes, ja que el Comú de la Massana ha instal·lat una minideixalleria en un punt molt cèntric, a l’entrada de l’edifici de la Closeta, un lloc de fàcil accés, ja que hi ha aparcament amb hora gratuïta. L’equipament té set compartiments per poder-hi dipositar aquests objectes: bombetes halògenes, bombetes de baix consum, piles/bateries de mòbil, cartutxos d’impressora, mòbils, encenedors/bolígrafs, i cd’s/dvd’s.

“Es tracta de facilitar als ciutadans que separin i llencin correctament els residus que generen, ja que això beneficia el seu posterior tractament”, explica la consellera de Medi Ambient i Sostenibilitat, Jael Pozo. “Estem treballant en la línia de la prevenció i minimització dels residus amb un model de gestió que prioritza la recuperació, la reutilització i la valorització dels residus”, assegura la consellera.

D’altra banda, ja s’han clos les reformes de la Deixalleria de les Valls del Nord. Un dels objectius era permetre una millor gestió de tots els productes que puguin ser reutilitzables. Per això s’ha establert una zona separada de la resta, amb diferents apartats, per poder deixar els objectes que encara poden ser utilitzats per altres persones.

D’altra banda, també s’ha obert un nou accés d’entrada per als usuaris, que ja no han d’accedir a la instal·lació per la part industrial. L’entrada anterior ha quedat tancada, per separar físicament la zona de les deixalles de la zona d’atenció al públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada