La Massana enceta les activitats d’estiu per a infants i joves

musicaOferir l’experiència als joves de crear la seva pròpia banda de pop rock. Aquesta és la proposta del Comú de la Massana per aquest mes de juliol. El taller comença aquesta mateixa tarda (de 17.30 a 19.30 h, a l’Escola de Música) conduit pel músic Héctor Pérez. A banda d’aquest taller musical, conjunt amb el departament de Joventut d’Ordino, el Punt 400 ofereix activitats variades durant els mesos de juliol i agost, perquè els joves es puguin apuntar a les que més els interessin, des d’excursions a la muntanya a sortides a parcs aquàtics o tallers de cuina.

D’altra banda, també cal tenir en compte que enguany els esports d’estiu han ampliat la franja d’edat fins als quinze anys . Els joves faran acampades, excursions a la muntanya, escalada, bicicleta de muntanya  i esports d’aventura.

D’aquesta manera, els Esports d’Estiu abracen una àmplia franja d’edat, dels 3 als 15 anys, repartits en sis grups. La majoria de les activitats es faran a l’aire lliure i bona part, al parc del Prat del Colat. També hi haurà activitats aquàtiques, sortides als refugis, visites a granges d’animals, piscina i moltes altres propostes esportives i lúdiques.

A banda dels Esports d’Estiu avui també han començat les setmanes temàtiques de teatre musical, que tenen una gran acollida. Durant tot l’estiu hi haurà diverses propostes, com el bmx, les danses urbanes i el btt. Aquestes dues propostes són noves i s’espera que tinguin força èxit.

Les activitats adreçades als infants han donat el tret de sortida amb cent-quarta inscrits, mentre que les propostes per a joves tenen una xifra variable ja que cadascú s’apunta a l’activitat que més li agrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.