La Massana, el primer comú a implantar la licitació electrònica

Reunió per presentar el sistema de licitació electrònica de la Massana
Reunió per presentar el sistema de licitació electrònica de la Massana (Comú de la Massana)

El Comú de la Massana ha realitzat aquest dimarts una sessió informativa a les Fontetes amb una seixantena de proveïdors per explicar-los el procediment de la nova plataforma de licitació electrònica, que es posarà en marxa al mes de març. És el primer comú a implantar aquest mecanisme.

El conseller de Finances, Jordi Areny, ha assegurat que el Comú de la Massana ja fa anys que treballa amb la transformació digital i que amb la licitació electrònica es pretén guanyar en eficàcia i transparència, a més de facilitar la concurrència.

La cap de Compres del Comú de la Massana, Natalie Riba, ha afegit altres avantatges que suposarà el nou sistema electrònic, des de la comoditat en la tramitació a l’eliminació de desplaçaments, a més de l’eficiència en la gestió, ja que s’integraran tots els processos.

A partir de la implantació de la licitació electrònica, les empreses que vulguin participar en els processos de contractació pública del Comú de la Massana hauran de presentar les seves ofertes a través de la web www.lamassana.ad.

D’altra banda, el Comú també està treballant en la implementació dels procediments administratius en línia de cara als administrats.

TOTES LES NOTÍCIES