La Massana comptarà amb tres llistes de cara a les eleccions generals

liberals-massanaIndependents + Liberals, el Partit Socialdemòcrata + Verds + Iniciativa Ciutadana + Independents (Junts) i Demòcrates per Andorra + Moviment Massanenc competiran a la parròquia de les Valls del Nord per tenir representació al Consell General. Els primers ho faran amb Carles Naudi i Judith Pallarès com a caps de llista, mentre que la candidatura Junts ho farà amb la consellera general Mariona Gonzàlez i Rosa Maria Rechi. Per últim, DA + MM comptarà amb la consellera general Olga Gelabert i David Montané.

Els primers en presentar les seves llistes han estat Independents + Ld’A, amb els dos candidats Carles Naudi i Judith Pallarés, i el numero 8 de la llista nacional Àlex Molné. De fet, Naudi havia sonat com a possible membre de la candidatura demòcrata però finalment s’ha decantat per la Liberal. “Hem estat sempre donant suport a la majoria comunal actual”, ha exposat Naudi, reconeixent la proximitat d’ambdues forces. El candidat ha manifestat que pretenen presentar una proposta “seriosa i amb esperit constructiu” que sigui “contrapes a la gran majoria de DA”.

Les perspectives són bones malgrat que “està tot obert”, ha admès. “Però tenim clar que amb l’esforç, el rigor, el treball… es pot guanyar”, ha afirmat.

Naudi i Pallarés estaran acompanyats de Cristina Romero, Manel Montes i David Gelabert com a suplents.

La candidatura Junts, encapçalada per la consellera general Mariona González i Rosa Maria Rechi, ha estat la segona en presentar les llistes al Comú de la Massana. Segons ha declarat González, la llista barreja “joventut i renovació amb experiència”. A més, ha manifestat que el seu projecte “no deixarà cap ciutadà a la cuneta”. El seu objectiu és “guanyar les eleccions” però considera que el fet que hi hagi tantes candidatures és “bo per la democràcia i per als electors” això si, guanyar a la parròquia també és difícil “però a la gent també els agrada que el projecte que facis sigui humà i proper”.

Els suplents de la candidatura del PS+ Verds + IC + Independents són Juli Fernández, Antonio Manuel Rodas i Antoni Invernon.

Per últim, la tercera llista presentada al Comú de la Massana ha estat la de DA + MM. Com ha admès la candidata Olga Gelabert, la configuració de la llista ha estat “inesperada” perquè “es comptava amb el suport del Comú actual i no ha pogut ser”. Així, ha admès, van optar per donar suport des de la Massana a la candidatura nacional amb l’objectiu de continuar amb el projecte endegat fa 4 anys. Gelabert, que anirà acompanyada de David Montané, ha reconegut que serà “difícil” tornar a revalidar la majoria de les últimes eleccions però “tots portem projectes diferents i vull pensar que la gent donarà suport a la continuïtat”, ha dit.

DA + MM té de suplents a Josep Ribera, Josep Antoni Ambatlle i Marcel Duedra.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada