La Massana clou la campanya anual de millora d’infraestructures amb les obres de l’Aldosa i Escàs

El Comú de la Massana encara la recta final de l’exercici 2016 pel que fa als treballs de manteniment  i millora de les infraestructures i els espais públics. En els pròxims dies començaran les obres d’arranjament del carrer del Morer, a Escàs, que consistiran a asfaltar tot el paviment, ja que hi havia zones malmeses. A banda de millorar la circulació i l’accessibilitat també es facilitarà la treta de neu. La inversió ascendeix a 29 mil euros.

D’altra banda, en dues setmanes està previst que s’acabin les obres d’eixample de la carretera de l’Aldosa. Recordem que aquests treballs s’han fet en diferents fases, des del 2013, i abracen tot el tram urbà del poble. A més de millorar el pas de vehicles, també s’han renovat les voreres i se n’han construït de noves. Aquesta darrera fase ha tingut un cost de 152 mil euros mentre que la inversió total de l’ampliació de la carretera ha estat d’un mica més de mig milió d’euros. Una altra obra que acaba de cloure ha estat la millora del camí de la Gonarda, també a l’Aldosa.

Un altre dels apartats en què es treballa més intensament és en la renovació i millora de voreres a tota la parròquia, per tal de facilitar el pas de vianants a la via pública. Justament, s’ha fet un complement dels treballs de refecció de voreres ja que finalment s’ha intervingut en més metres quadrats dels previstos. Els darrers treballs s’han fet a les Costes de Teixidó i en diversos trams de l’Aldosa i Arinsal. Enguany el comú de la Massana ha destinat 80.000 euros a aquest capítol.