massana-2El comú de la Massana ha aprovat el pressupost per al 2014 i preveu una despesa d’onze milions i mig d’euros, amb un superàvit de 370.000 euros. El 13% es destina a l’amortització de l’endeutament, que es reduirà en 1,5 milions d’euros. Creix la inversió, que s’incrementa en un 74%. L’oposició hi ha votat en contra perquè assegura que no se l’ha deixat participar en l’elaboració dels comptes. La majoria ho considera “excuses de mal pagador”.

Un pressupost realista i de continuïtat. Així ha definit el cònsol major de la Massana, David Baró, els números per al 2014. El comú preveu una despesa d’onze milions i mig d’euros i un superàvit de 370.000 euros. Un 13% del pressupost es destinarà a amortitzar deute, que es reduirà en un milió i mig d’euros. La partida d’inversió és la que més augmenta, un 74%, amb una dotació d’1,6 milions d’euros.

Els membres de la minoria hi han votat en contra perquè asseguren que la majoria no els ha permès fer cap canvi al text. Baró ho nega.

El comú també ha aprovat el pla parcial que ha de permetre la futura construcció de l’arxiu nacional a la parròquia. La minoria ha posat en dubte que l’obra s’acabi fent i ha criticat que en aquest supòsit es permetrà edificar amb uns criteris urbanístics que no s’adiuen a les necessitats de la parròquia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada