activitats-massana

“Després de l’esforç que han fet durant el curs escolar, els nens han de passar les millors vacances en contacte amb la natura i amb propostes divertides”, assegura la consellera d’Educació, Joventut i Esports, Natàlia Cusnir, que avui ha presentat les activitats organitzades per aquest estiu.

Es mantenen, com sempre, els Esports d’Estiu – amb unes cent-vint places per setmana, per a infants de 3 a 14 anys-, que proposen escalada, acampades, jocs de pistes, jocs col·lectius, etc.

Vist l’èxit de l’any passat, també continuen les setmanes temàtiques, tot i que s’amplia l’oferta. Els esports aquàtics (del 21 al 25 de juliol) és una de les noves propostes, que s’espera que tinguin una bona acollida, ja que l’estiu és una època ideal per practicar activitats a l’aigua. L’altra novetat és la setmana d’arts marcials (28 de juliol a l’1 d’agost), una activitat que fomentarà la concentració i l’equilibri dels nens, mentre s’ho passen bé provant diferents disciplines. Repeteix el teatre musical (del 30 de juny a l’11 de juliol) una activitat per introduir els nens en les arts escèniques: l’expressió corporal, coreografies, interpretació… L’espectacle de fi de curs estarà basat en la pel·lícula “Teen beach movie”. I, finalment, també es torna a organitzar una setmana dedicada al bmx (del 14 al 18 de juliol) per als apassionats a la bicicleta.

A banda de l’ampliació de les setmanes temàtiques, l’altre gran canvi són els campaments i les rutes, que es realitzen enlloc de les colònies. Els campaments estan adreçats als més petits (de 8 a 11 anys), que estaran en un lloc fix, als cortals de Sispony, i des d’allà aniran realitzant excursions. Els més grans (de 12 a 15 anys), passaran tota la setmana en ruta, d’un refugi a un altre, acompanyats d’un guia titulat, a més dels monitors del Comú. També rebran les explicacions del biòleg del parc natural, sobre la flora, fauna i geomorfologia d’aquest espai protegit.

Recordem que el subvenciona el cost de les activitats a aquelles famílies que no hi poden fer front per motius econòmics.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada