El Comú de la Massana continua innovant per tenir una oferta d’estiu que s’adapti al màxim als gustos dels infants. “La nostra filosofia és que els nens tinguin ganes de venir perquè saben que s’ho passaran molt bé i alhora donar la garantia a les famílies que deixen els seus fills a càrrec d’un servei de qualitat”, assegura la consellera d’Educació Joventut i Esports, Natàlia Cusnir.

La novetat més destacada d’aquesta edició és que l’oferta s’amplia als joves de 12  a 17 anys, amb un programa específic que s’ha batejat amb el nom d’Estiu Jove. Com ha explicat la dinamitzadora del Punt 400, Sofia Martins, hi haurà cinc setmanes temàtiques, amb bicicleta de descens, esports d’aventura, activitats urbanes (graffitis, skate, danses urbanes…), activitats aquàtiques i circ. Les activitats dirigides seran als matins i es dona la possibilitat de contractar servei de menjador.

Pel que fa a la franja d’edat dels més petits, de 3 a 12 anys hi ha dos blocs diferenciats. D’una banda, els esports d’estiu, que ja són un clàssic i que tenen una gran acceptació, ja que pràcticament s’omplen tots els torns, al voltant d’uns 120 infants per setmana. “Com sempre intentem desenvolupar el màxim d’activitats a l’aire lliure aprofitant els espais de la parròquia i el parc natural, fent excursions, acampades i altres sortides a la muntanya”, explica el responsable dels Esports d’Estiu, Matthieu Leyder.

D’altra banda, els nens que tinguin ganes de realitzar una activitat específica es poden apuntar a les Setmanes temàtiques, que enguany amplien continguts.

Continuen  la setmana de teatre musical, que es transforma en un music hall, i també amb la setmana de bmx i de btt, que oferirà dos torns, degut a la gran afició que està prenent aquest esport a la Massana.

Enguany, hi haurà quatre propostes més: la setmana street wheel, centrada en el patinatge urbà, la setmana de patchwork, per als infants que tinguin ganes d’aprendre a cosir, la setmana super english week, conjuntament amb les escoles d’anglès de la Massana ,i finalment els campus de rítmica i futbol sala, en col·laboració amb els clubs de la parròquia.

Els horaris de les activitats són de 9 a 18 h, tot i que hi ha servei de ludoteca per cobrir la franja des de les 7.30 fins les 20 h. Recordem que les famílies que no necessitin es poden adreçar al departament de Socials, ja que la intenció és que cap nen de la Massana es quedi sense les millors vacances.

Les inscripcions es poden fer al servei de Tràmits a partir del 6 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada