Els organitzadors de la marxa pacífica dels empleats de E. Leclerc Punt de Trobada, han emès un comunicat on expliquen el recorregut i horari de la mateixa.

En el text indiquen que després del reconeixement “in situ “per part dels organitzadors de la marxa amb Protecció Civil, Policia i Serveis de trànsit de Sant Julià i Andorra la Vella, s’ha aprovat el traçat definitiu per tenir la màxima seguretat, tant de participants com de la resta de ciutadans.

La sortida tindrà lloc a les 11.00 h des de Punt de Trobada, i no hi ha hora prevista d’arribada exacta, calculen al voltant de les 14.00 h. A l’arribada a la plaça del Poble es llegirà un manifest dels treballadors de E. Leclerc Punt de Trobada, que es dipositarà a Govern al següent dia.

La previsió de participació és de més de 600 persones a la sortida, però hi ha hagut molts amics, clients i associacions que aniran incorporant-se durant el recorregut. Així doncs creuen que es pot superar el miler de persones.

Finalment desitgen fermament “que sigui la marxa més multitudinària feta al país per reivindicar drets pels treballadors”.

 

3 comentaris

  1. Prefereixo mil vegades fer la Mani en dia de festa,QUÉ NO FE RES!!.
    DESPRÉS TOT SON QUÉ IXES.
    PERO NO SOU BON’S PER DEMOSTRA RES. SOFA I TV.
    Treballeu sense ganes de mal humor,deixant verts als amos,això sí però pel darrera

  2. En dia festivo no nos escuchara nadie .

  3. Sisu lo hacéis nel día de fiesta jajaajaj

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada