La Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet reinicia el servei de recollida de residus voluminosos

Cartell informatiu de la represa del servei de recollida de voluminosos de la Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet
Cartell informatiu de la represa del servei de recollida de voluminosos de la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet.

La Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet reiniciarà demà dimecres la recollida de mobles i objectes voluminosos que estava aturat a causa del confinament.

Així, els veïns i veïnes que hagin de llençar mobles o objectes voluminosos hauran de trucar abans als telèfons 973 355 600 i 900 70 10 46 per sol·licitar aquest servei de recollida. Recordem que està prohibit llençar mobles sense demanar prèviament aquest servei a la Mancomunitat.

Cal recordar que la deixalleria continua tancada als ciutadans en general, però les empreses des de fa uns dies ja hi poden accedir demanant cita prèvia.

D’altra banda, el servei de neteja viària i de recollida d’escombraries ja està normalitzant el seus horaris a mesura que avança el desconfinament.

Punt d’informació al mercat dels dissabtes

La Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet tindrà un punt d’informació dins del recinte del mercat setmanal dels dissabtes. En aquest estand es repartiran bosses compostables per a reciclar la brossa orgànica.

Recordem que mentre estigui vigent l’estat d’alarma el mercat setmanal té lloc al passeig Joan Brudieu. Aquest canvi d’ubicació respon a poder complir totes les mesures de seguretat davant la cridi sanitària de la Covid-19.

TOTES LES NOTÍCIES