Des de l’any 2016, diverses institucions, entitats i col·lectius treballen conjuntament en el disseny i difusió de la campanya ‘No és No, a l’Alt Urgell volem Festes lliures de masclisme i LGBTIQfòbia’ amb l’objectiu de prevenir, sensibilitzar i actuar contra les agressions i l’assetjament masclista a les nits de festa major a l’Alt Urgell.

El grup de treball d’aquesta campanya, a més de l’organització de diverses accions y elaboració de materials per distribuir entre les diferents festes majors de la comarca, ha engegat enguany una col·laboració amb la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet, que consisteix en el disseny i distribució de gots retornables.

L’any 2017 es van distribuir un miler de gots entre les festes majors que es van adherir a la campanya, amb l’objectiu de que les persones es tinguessin a les seves cases i els reutilitzessin, donant amplitud al missatge.

Enguany, la col·laboració amb la mancomunitat consisteix en la confecció de 1000 gots que es distribuiran de la forma habitual que ho fa aquesta entitat, amb el corresponent retorn per a reutilització el màxim de vegades possible. La novetat és que aquest gots tenen el lema de la campanya No és No.

Les primeres festes majors que utilitzaran aquest nou disseny de gots retornables són El Pla de Sant Tirs i Toloriu, i s’aniran distribuint en la resta de festes a demanda de les organitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada