La manca de neu complica la construcció de l’hotel-iglú de Grandvalira

La poca quantitat de neu ha obligat a Grandvalira a retardar la construcció de les habitacions de l’hotel-iglú que des de fa quatre anys s’habilita al sector Grau Roig. Segons fonts de l’estació, inicialment aquesta temporada l’iglú havia de tenir només cinc habitacions per donar-li més exclusivitat, però de moment només s’ha construït la zona de bar, i la resta de la construcció està aturada a l’espera que es produeixin noves nevades abans del 20 de gener, data prevista per a la inauguració. A més, les reserves que ja tenia l’hotel-iglú s’han derivat de moment a l’Hotel Grau Roig.

Tot i que durant els darrers dies s’ha pogut veure com es construïen diverses estructures de l’iglú, de moment aquest any l’equipament no disposa d’habitacions, ja que Grandvalira ha prioritzat la producció de neu per reforçar les pistes, força malmeses després de l’episodi de vent de la setmana passada.

Si les previsions que apunten neu per a dilluns vinent es compleixen, o es pot produir suficient neu artificial amb la baixada de les temperatures prevista per al cap de setmana, l’estació no descarta construir una o dues habitacions abans del dia 20 de gener, que és la data límit fixada per inaugurar l’equipament.

Si no és possible, aquesta temporada l’iglú tindrà unes dimensions més reduïdes i només oferirà servei de bar i de restaurant, reforçat pel punt de restauració Coma III, situat al costat de la construcció. Les reserves d’allotjament que ja s’havien rebut es redirigiran a l’Hotel Grau Roig, amb el qual aquesta temporada s’havia arribat a un acord per complementar l’oferta de l’iglú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *