cres-1

La manca de feina i l´atur continuen sent el problema principal de la població, segons reflecteix el darrer Observatori, que du a terme el Centre de Recerca i Estudis Sociològics, CRES. També s’hi ha d’afegir que la percepció és menys negativa que l’any passat. L’enquesta revela que la gent està força satisfeta amb els serveis públics, però hi ha molts descontents amb el Servei d´Ocupació, la Batllia, la CASS i Andorra Telecom.

El problema principal de a població, segons el CRES, continua sent la manca de feina i l´atur. Així ho assegura el 38,5% dels enquestats. Les polítiques socials, les prestacions, les pensions i la sanitat són el segon problema.

La majoria creu que la situació econòmica, la general i la seva en particular, és regular però hi ha menys persones que pensin que és dolenta o molt dolenta. D´aquesta manera, destaca el director del CRES, Joan Micó, una part important de la població percep que la crisi ha tocat fons i sembla que l´economia ha millorat lleugerament.

L´enquesta també revela que la població està satisfeta amb els serveis públics, en general, però hi ha un percentatge força elevat de descontents amb el Servei d´Ocupació, la Batllia, Andorra Telecom i la CASS.

L’Observatori també demanava, concretament, el grau de satisfacció entre els qui havien usat personalment els serveis públics i els resultats són similars: el Servei d’Ocupació, la Batllia i la CASS aproven, però destaca un gran nombre de persones disconformes amb la seva actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada