Huawei, el segon major productor de Smartphones al món, ha difós un informe sobre el que esperen els usuaris d’un Smartphone amb càmera. Aquest estudi, desenvolupat a escala europea, assenyala que gairebé un quart de les persones entrevistades (23%), desitjaria poder comptar amb tot el potencial d’una càmera rèflex digital en un Smartphone que tingués, a més, la capacitat de poder fer zoom sense perdre definició.

Els usuaris també consideren que els seus Smartphone haurien de millorar les funcions de fotografia d’acció i nocturna. El 80% dels espanyols desitja un telèfon mòbil amb càmera que sigui capaç de capturar imatges de forma súper ràpida i precisa, encara que sigui d’objectes i accions en moviment. D’altra banda, al 90% li agradaria poder realitzar fotos fantàstiques, encara que hi hagi poca llum o sigui de nit. A més, a la immensa majoria d’espanyols (89%) li agradaria aconseguir una fotografia nocturna d’alta qualitat sense la necessitat d’utilitzar un trípode.

L’estudi assenyala l’interès dels espanyols per fer fotos de bona qualitat: el 80% desitjaria poder fer fotos excel·lents sense la necessitat de realitzar molts intents, mentre que el 72% preferiria aconseguir el millor angle per a la seva imatge, sense que per a això es veiés forçat a buscar una localització o un ambient especials. A més de dos terços dels espanyols (69%) li agradaria que la seva càmera proporcionés consells sobre com millorar les seves habilitats fotogràfiques, i el 82% està desitjant poder gaudir de la qualitat d’una càmera rèflex digital des de la comoditat d’un telèfon mòbil.

Walter Ji, president de Huawei CBG per Western Europe ha assenyalat: “la fotografia està avançant molt ràpidament en els Smartphone. Cada vegada esperem més de la seva càmera. A Huawei estem convençuts que tothom hauria de poder fer fotografies de gran qualitat, ja siguin principiants o experts en aquest camp. Ens agradaria poder fer-ho possible amb la nostra nova generació de Smartphone, que es llançarà el mes que ve a Europa”.

Sobre l’estudi
Aquest estudi independent ha estat dut a terme per Lightspeed Research. En total, s’han entrevistat 1000 consumidors representatius de cada país en 10 països europeus entre el 8 i el 12 de febrer. Durant aquest període, es va sol·licitar als participants compartir la seva opinió i preferències sobre una varietat de funcionalitats de Smartphone.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada