La majoria d’usuaris vol fotografies excel·lents amb els seus mòbils

Huawei, el segon major productor de Smartphones al món, ha difós un informe sobre el que esperen els usuaris d’un Smartphone amb càmera. Aquest estudi, desenvolupat a escala europea, assenyala que gairebé un quart de les persones entrevistades (23%), desitjaria poder comptar amb tot el potencial d’una càmera rèflex digital en un Smartphone que tingués, a més, la capacitat de poder fer zoom sense perdre definició.

Els usuaris també consideren que els seus Smartphone haurien de millorar les funcions de fotografia d’acció i nocturna. El 80% dels espanyols desitja un telèfon mòbil amb càmera que sigui capaç de capturar imatges de forma súper ràpida i precisa, encara que sigui d’objectes i accions en moviment. D’altra banda, al 90% li agradaria poder realitzar fotos fantàstiques, encara que hi hagi poca llum o sigui de nit. A més, a la immensa majoria d’espanyols (89%) li agradaria aconseguir una fotografia nocturna d’alta qualitat sense la necessitat d’utilitzar un trípode.

L’estudi assenyala l’interès dels espanyols per fer fotos de bona qualitat: el 80% desitjaria poder fer fotos excel·lents sense la necessitat de realitzar molts intents, mentre que el 72% preferiria aconseguir el millor angle per a la seva imatge, sense que per a això es veiés forçat a buscar una localització o un ambient especials. A més de dos terços dels espanyols (69%) li agradaria que la seva càmera proporcionés consells sobre com millorar les seves habilitats fotogràfiques, i el 82% està desitjant poder gaudir de la qualitat d’una càmera rèflex digital des de la comoditat d’un telèfon mòbil.

Walter Ji, president de Huawei CBG per Western Europe ha assenyalat: “la fotografia està avançant molt ràpidament en els Smartphone. Cada vegada esperem més de la seva càmera. A Huawei estem convençuts que tothom hauria de poder fer fotografies de gran qualitat, ja siguin principiants o experts en aquest camp. Ens agradaria poder fer-ho possible amb la nostra nova generació de Smartphone, que es llançarà el mes que ve a Europa”.

Sobre l’estudi
Aquest estudi independent ha estat dut a terme per Lightspeed Research. En total, s’han entrevistat 1000 consumidors representatius de cada país en 10 països europeus entre el 8 i el 12 de febrer. Durant aquest període, es va sol·licitar als participants compartir la seva opinió i preferències sobre una varietat de funcionalitats de Smartphone.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.