rodriguez

El raonador del ciutadà ha comparegut aquest matí davant la comissió legislativa d´Interior per informar sobre l´activitat de la institució. Josep Rodríguez ha destacat que més de la meitat dels expedients i consultes tenen relació amb qüestions socials i amb problemes per l’alentiment de la justícia. Rodríguez ha demanat, a més, un augment del pressupost ja que en els darrers anys ha baixat fins al 14%.

El 2013, el raonador del ciutadà va iniciar gairebé 300 expedients. La majoria estan relacionades amb qüestions socials, principalment amb la manca de recursos, i problemes per pensions i baixes. També són molt elevades les queixes sobre l’alentiment de la justícia.

Tot i que no afecta al dia a dia i a l´atenció als usuaris, Josep Rodríguez, ha demanat a la comissió legislativa d´Interior un augment del pressupost destinat a la institució. El raonador ha afirmat que Andorra no es pot quedar aïllada del món, la qual cosa està passant per la reducció dels recursos, que ha estat de fins al 14% en els últims cinc anys.

Rodríguez ha afirmat que tot i la crisi la sensació és que la situació conjuntural millora perquè hi ha menys queixes que en anys anteriors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada