sjlLa  consellera d’Afers Socials del Comú de Sant Julià de Lòria, Paqui Barbero, nega que en el proper Consell de Comú es tracti o estigui previst tractar el cas de les irregularitats produïdes en el darrer mandat comunal i en concret en l’exercici del 2015. Les irregularitats farien referència a rebuts de Naturlandia sense justificar. “No està al punt del dia, no tenim res a afegir, això pensem que si s’ha de fer, ho ha de fer algun altre estament”, ha explicat. Barbero descarta que la majoria comunal es plantegi cap acció judicial al respecte considerant que hauran de ser altres “estaments” els que estudiïn el cas. Sí que es tractarà la qüestió en la reunió de poble que es farà amb posterioritat del Consell de Comú, que és previst que es convoqui pròximament.

La majoria comunal de Sant Julià de Lòria nega que estigui estudiant, tal com publica en l’edició d’avui el Diari d’Andorra, portar al ple la possibilitat de votar si presentar o no a Fiscalia les irregularitats comptables de l’anterior mandat comunal. De fet, segons la consellera d’Afers Socials del Comú de Sant Julià de Lòria, Paqui Barbero, pensen que serà “algun altre estament” qui estudiï i emprengui accions respecte a les irregularitats que s’atribueixen a l’exercici pressupostari del 2015. Aquestes irregularitats farien referència a rebuts de Naturlàndia sense justificar. “No està al punt del dia, no tenim res a afegir, això pensem que si s’ha de fer, ho ha de fer algun altre estament”, ha explicat Barbero.

Barbero ha assenyalat que serà en pocs dies quan es convocarà el Consell de Comú de Sant Julià on se sotmetrà a votació el pressupost, i es farà pública la liquidació, així com els comptes de Camprabassa. Serà una vegada s’hagi celebrat aquest Consell de Comú que es convocarà una Reunió de Poble on aquí sí, segons la consellera de la majoria, es tractarà la qüestió de les irregularitats comptables a Naturlandia. La consellera ha confirmat que el dèficit de Sant Julià segons la informació comptable es trobaria prop del límit d’endeutament, fet que haurà de fer replantejar els propers quatre exercicis pressupostaris.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada