david baro 1

David Baró, el cònsol major de la Massana, ha fet un balanç positiu de la gestió que ha dut a terme Ciutadans Compromesos en aquest mandat i ha afegit que volen repetir la fórmula de les anteriors eleccions comunals, en la propera contesa. És a dir, una candidatura amb independents com Jael Pozo, dels Verds, o actualment David Baró i amb els membres del partit liberal integrats dins.

David Baró ha valorat molt positivament que en aquest mandat hagin rebaixat en 11 milions d’euros l’endeutament comunal i ha aportat una solució al deute de Pal-Arinsal.

Ha afegit també que Ciutadans Compromesos (CC) es tornarà a presentar a les eleccions comunals, amb un programa continuista. També en l’equip de Govern, ha assegurat, ja que CC és “una plataforma parroquial que integra diferents sensibilitats” i “no depèn de cap partit”.

David Baró i Raül Ferré, ja han avançat que aspiraran a la reelecció i tenen la intenció que Ciutadans Compromesos segueixi sent una plataforma on hi hagi independents, tot i que els liberals hi tindran un gran pes. I és que els liberals ja han donat suport a la candidatura.

L’objectiu de Ciutadans Compromesos és que a final de setembre hagin pogut perfilar la candidatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada