Els premis principals de la Loteria de Nadal han passat de llarg de la Seu. L’administració de Loteries Els Minairons de la capital alturgellenca, que l’any passat va repartir una part del quart premi, ha informat que en aquesta ocasió els premis principals que han repartit corresponen als números acabats en 37 i en 45.

En el cas de la primera terminació, la que coincideix amb la grossa (13437), el retorn és de 200 euros al dècim. El primer premi de la loteria, de fet, ha passat de llarg de Catalunya i s’ha venut principalment a Madrid, l’Eliana (Camp de Túria) i la Corunya.

La Bruixa d’Or de Sort, una de les administracions amb més vendes de tot l’Estat, no ha venut cap dels grans premis. L’establiment pirinenc ha repartit una part d’un quart premi (67009), dues sèries d’un cinquè (74012) i una sèrie d’un altre cinquè (52028). Un balanç que considera “molt positiu” pel seu propiertari, Xavier Gabriel, ja que ha repartit uns 30 milions d’euros entre els seus clients, malgrat que el seu objectiu inicial era aclaparar els tres primers premis. A Sort no s’ha vist cap agraciat; i és que el 90% dels dècims premiats s’havien venut per internet.

Així, el principal premi venut a Catalunya ha estat el segon (92845), que s’ha repartit especialment en un centre comercial de l’Hospitalet de Llobregat. Aquest número s’havia distribuït en un gran nombre d’administracions, entre les quals també n’hi ha de Barcelona, Girona, Esplugues, Barberà, Igualada, València, Palma, Alacant, Alcoi i Benicàssim.

La dada principal d’aquesta edició és que és l’any que la grossa s’ha cantat més tard, pels volts de la una del migdia. Una altra curiositat ha estat la poca diferència entre el tercer premi (07637) i un dels quarts (07617).

Text: Ràdio Seu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada