salo

El fet d’utilitzar la il·luminació correctament pot aconseguir que doneu un aspecte diferent i sorprenent als espais de casa vostra. En canvi, si la il·luminació que heu escollit no és la correcta, probablement tirareu per terra la resta de la decoració.

Per exemple, les làmpades d’aranya són molt vistoses, però sobrecarreguen visualment la decoració. A més, la il·luminació també té a veure amb el color de les parets, amb els quadres i amb les plantes. Per això, valoreu si us convé una d’aquestes làmpades o un altre tipus d’il·luminació.

El millor és fer ús de la llum natural i evitar que es produeixin ombres, però si això no és possible, aleshores podeu optar per la llum indirecta. La llum indirecta és la forma d’il·luminació que està més de moda actualment per als estils de decoració moderns, i no només perquè aconsegueix crear ambients molt relaxats, càlids i amplis, amb la qual cosa fa que els espais no es vegin recarregats; evita les ombres i afavoreix la decoració de qualsevol estança; sinó també perquè entre els seus beneficis destaca que aquest tipus de llum cansa menys la vista.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada