La Llei del tabaquisme passiu es tractarà el proper 17 de maig al Consell

La Junta de Presidents del Consell General ha acordat avui celebrar una sessió el proper 17 de maig a les 16h. en la que es tractaran, entre d’altres temes, la Proposició de llei de protecció contra el tabaquisme passiu ambiental.

Així mateix, la sessió del Consell General ha de servir per tractar de la modificació de la Llei de tinença i de protecció d’animals.

En un altre ordre de coses, està previst tractar de diferents suplements de crèdit com són el destinat a fer front a la transferència corrent per finançar el projecte d’assessorament i captació d’inversió estrangera i un altre per fer front als costos derivats dels impostos indirectes liquidats per la societat Centre de Tractament de Residus SA durant l’execució de les obres i que no estaven inclosos en el cost de construcció, claus en mà, que determina el contracte.

La junta de Presidents també ha determinat a la Comissió Legislativa de Sanitat i Medi Ambient per a conèixer del Projecte de llei de tinença i de protecció d’animals, i del Projecte de llei de salut animal i seguretat alimentària.

Finalment s’ha determinat a la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost per conèixer de la Proposició de llei de modificació de la Llei general de les finances públiques, la Proposició de llei de modificació de la Llei de bases de l’ordenament tributari, així com de la Proposició de llei de suspensió de l’actualització o la revisió a l’alça de les comissions bancàries per pagaments efectuats amb targetes de crèdit electròniques.

Foto: Arxiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.