La Llei de protecció contra el tabaquisme passiu ambiental entra en vigor aquest dijous

La Llei 7/2012 de protecció contra el tabaquisme passiu ambiental entrarà en vigor aquest dijous 13 de desembre. L’objecte d’aquesta llei és assegurar a les persones no fumadores una protecció eficaç contra els fums emesos per la combustió de qualsevol producte de tabac en espais tancats d’accés públic i en l’entorn laboral col·lectiu.

Així doncs, i a grans trets, la Llei prohibeix fumar en els edificis públics en els mitjans de transport col·lectiu de passatgers i els particulars de l’Administració pública o de les entitats parapúbliques, en els establiments privats i en les zones de treball, amb l’excepció de les sales per a fumadors que s’hagin habilitat complint amb els requisits que s’han establert reglamentàriament i que hagin estat declarades a Govern.

En tots els centres i establiments aquesta prohibició de fumar s’ha de senyalitzar amb els rètols que són facilitats pel ministeri responsable de la salut i que es poden recollir gratuïtament en tots els serveis de tràmits tant del Govern com dels Comuns.

5 comentaris

  1. Visca. ¡¡ A la fi.¡¡¡ quin descans……………

  2. Per fi arribaré a casa sense que la roba estigui banyada de eau de tabac.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES