La Llacuna acull un recital poètic llatinoamericà com a preludi de Sant Jordi

Un recital poètic de la cantant, poetessa i productora argentina Sandra Rehder servirà com a preludi dels actes de Sant Jordi del 23 d’abril. El recital, amb el títol ‘Palabras Latinas’, se celebrarà a la Llacuna divendres a les 22 hores. Rehder recitarà poemes amb acompanyament de música de grans autors llatinoamericans. Abans del recital, tindrà lloc el lliurament de premis del 19è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol. Enguany s’hi han presentat 14 poemes i 11 reculls.

El proper divendres 22 d’abril, a les 20 hores, tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna d’Andorra la Vella el recital poètic ‘Palabras latinas’. La cantant, poetessa i productora argentina Sandra Rehder serà qui donarà veu a l’acte, mentre que Carlos Morera i Gustavo Battaglia l’acompanyaran amb el bandoneó i la guitarra respectivament.

Rehder recitarà poemes de Jorge Luis Borges, Atahualpa Yupanqui, Mario Trejo, Manuel Castilla, Mario Benedetti o Pablo Neruda, entre d’altres. A més, el recital comptarà amb la participació de l’Associació de residents argentins La Querencia, que aprofitaran l’acte per oferir un tast de la gastronomia argentina.

Abans del recital, tindrà lloc el lliurament de premis del 19è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol. En aquesta edició s’han presentat 14 poemes i 11 reculls, i els premis per als guanyadors oscil·len entre els 200 i els 1.000 euros.

El recital llatinoamericà està organitzat pel Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística del Govern, juntament amb el Comú d’Andorra la Vella, i s’emmarca dins els actes de la capitalitat iberoamericana 2016. L’entrada és gratuïta però cal retirar-la abans del 21 d’abril a la Biblioteca Pública del Govern o a la Llacuna.

D’altra banda, i com cada any, durant Sant Jordi l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques serà present a la fira de la plaça del Poble d’Andorra la Vella, per donar a conèixer el projecte ‘Nascuts per llegir’ a les famílies amb nadons de 0 a 3 anys. Les famílies que s’inscriguin aquell dia rebran un obsequi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.