La Llacuna acull les “Sessions musicals”

Les actuacions dels alumnes de l’Institut de Música d’Andorra la Vella, en el cicle “Sessions musicals”, tindran lloc el dimarts 31 de gener i el dijous 2 de febrer, a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, a partir de les 7 del vespre.

En les dues sessions programades per a aquest mes de gener, hi intervindran 29 alumnes de l’Institut, en les especialitats instrumentals de piano, guitarra, violoncel, saxofon i flauta travessera.

Es pretén, com a objectiu, que totes les  “Sessions musicals” programades per l’Institut de Música, constitueixin una plataforma de difusió de l’activitat musical del conjunt dels alumnes que cursen els seus estudis al centre, en la vessant purament musical però també en l’acadèmica.

Així, l’alumnat enfronta una audició pública en un escenari, fora de l’aula, i és avaluat in situ sobre l’aprenentatge de l’instrument, durant les interpretacions.

Les “Sessions musicals” han esdevingut una activitat significativa del curs acadèmic de l’Institut de Música.

Una de les activitats que promou, afavoreix i accentua les facultats cognitives i sensorials de tots els joves, així com la seva expressió en la pràctica de l’art musical.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.