L’artista encampadana Vanda Drouin ha presentat aquest dimecres al vespre la seva primera exposició anomenada ‘La línia com a punt de partida’ a la sala d’exposicions del comú d’Encamp, que acollirà les obres des del 19 de setembre fins l’11 d’octubre i es podrà veure de dilluns a dijous des de les 8 fins les 17 hores i els divendres des de les 8 fins les 15 hores. L’exposició consta de 21 obres en total, de les quals 14 estan fetes a partir del paper i la resta són pintures a l’oli.

Tal com afirma l’artista, l’exposició pretén captar l’atenció de l’espectador a través d’un gran repertori de formes i volums que creen una sèrie de jocs visuals en funció de la llum i la posició de l’observador. A més, Drouin assegura que “l’obra neix sota una voluntat de recerca i representació del concepte d’infinit i aquest infinit, s’entén com una matèria conformada per ordre i desordre simultàniament i es manifesta constantment en les formes que ens envolten”. La intenció principal, segons l’artista, és “captar una idea abstracta i convertir-la en alguna cosa tangible que sí que es pot percebre amb els nostres sentits com és la forma, el volum i el color”.

En l’esdeveniment ha estat present la directora de Cultura i Afers Socials, Helena Laza, que ha volgut donar suport a l’encampadana i acompanyar-la en la seva primera exposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada